Influencer agency

Zoek je een influencer agency? Wij koppelen je graag aan een influencer die je helpt bij het promoten van jouw product of merk. Neem vandaag nog contact op met Artist Intelligence en ontdek de voordelen. Ook voor boekingen kun je bij ons terecht. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld Waylon boeken voor je evenement.

Influencer agency

Influencer zoeken voor campagne

Als influencer agency kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Wanneer je bezig bent met een marketingcampagne, zoek je naar manieren om jouw boodschap over te brengen. Gezien de hoge concurrentie waar je mee te maken hebt op het internet, is het belangrijk om op te vallen. De beste manier om dat te doen is door een influencer in te schakelen. Op deze manier versterk je je merk, kom je beter in contact met je doelgroep en maak je jezelf online een stuk vindbaarder. Als je van de voordelen van een influencer inschakelen wilt profiteren, helpen we je graag met het vinden van de juiste persoon.

Social media influencer agency

Vergeleken met traditionele manieren van reclame maken is het promoten via een influencer een stuk effectiever. Dat heeft verschillende redenen. Om te beginnen hebben influencers over het algemeen een groot bereik op sociale media. In andere woorden, je kunt je merk gemakkelijk bij een groot aantal mensen onder de aandacht brengen door met een influencer samen te werken. Daarnaast zorgen influencers vaak voor meer vertrouwen en geloofwaardigheid. Wanneer een influencer een product of dienst aanraadt, zullen potentiële klanten dat sneller als iets positiefs beschouwen. Bovendien komt dit doorgaans minder opdringerig over. Kortom, de relatie die influencers hebben met hun publiek zal zeker in je voordeel werken.

Influencer agency

Youtube / Instagram influencer agency

We zijn een influencer agency die je in contact brengt met een influencer die past bij jouw merk. Als je gebruik wilt maken van de voordelen die we hierboven hebben genoemd, is het wel belangrijk dat je de juiste influencer inschakelt. Alleen dan kun je je boodschap effectief overbrengen naar je doelgroep. Het kan lastig zijn om de juiste persoon te vinden, maar dankzij onze service is dat geen enkel probleem. Wij kunnen je koppelen aan een influencer die perfect aansluit bij wat jij wilt communiceren. Als het gaat om het succes van je campagne, zal dit zeker het verschil maken.

ARTIST INTELLIGENCE

AMBITIEUS

De lat ligt bij ons hoog, wij streven ernaar alles te kunnen wat bevorderlijk is voor de carrière van onze artiesten.

CREATIEF

De enige manier om op te vallen is door creatief te zijn. Nieuwe manieren bedenken om meer gedaan te krijgen met dezelfde inspanning. Wanneer je gezien wilt worden moet je durven anders te zijn.

FLEXIBEL

Ons team is uniek en divers. Iedereen binnen Artist Intelligence heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij streven ernaar beter te zijn dan de rest en dat vergt flexibiliteit in het vinden van oplossingen.

LOYALITEIT

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan artiesten, samen wordt er gebouwd aan een langdurige samenwerking.

Til je campagne naar een hoger niveau

Mocht je op zoek zijn naar een influencer agency, dan ben je bij ons het goede adres. Door van onze service gebruik te maken, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Onze service kenmerkt zich door ambitie, creativiteit en flexibiliteit. Hierdoor hebben we altijd wel de juiste oplossing. Als je je campagne naar een hoger niveau wilt tillen en benieuwd bent wat we allemaal voor je kunnen betekenen, staan we je graag te woord.

Influencer agency

STUUR ONS EEN EMAIL

CONNECT MET ONS OP LINKEDIN

VOLG ONS OP TWITTER

LIKE ONS OP FACEBOOK

NEEM CONTACT OP MET AI

Wij gebruiken onze ervaringen, talenten en kennis om onze artiesten de meest uitgebreide begeleiding te bieden

Adres: Zon en Maanstraat 8

Telefoon Sjonn: +31 (0)6 11 53 79 83

Telefoon Joffrie: +31 (0)6 11 52 46 29

Email: info@artistintelligence.nl

Neem contact op met een influencer agency

Wil je alles uit je marketingcampagne halen? Overweeg dan om een influencer in te schakelen. Wat dat betreft zit je bij Artist Intelligence goed. Wij staan namelijk voor je klaar als influencer agency. Profiteer van onze service door direct contact op te nemen. Naast dat we je in contact kunnen brengen met een Influencer verzorgen we ook boekingen. Als je Waylon op je festival wilt laten optreden, staan we voor je klaar. Mocht je verder nog vragen hebben over onze diensten, laat het dan gerust weten.