Waylon boeken

Wil je graag Waylon boeken voor een evenement? Dat kan bij Artist Intelligence. Waylon is een unieke toevoeging voor je evenement. Met zijn spetterende liveoptredens en de vele hits die hij op zijn naam heeft staan is Waylon de ideale artiest om als je wilt zorgen voor een onvergetelijk feest. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement gaat, neem vandaag nog contact met ons op. We staan je dan vriendelijk te woord. Ook als influencer agency zijn we te benaderen. Laat het vooral weten als je benieuwd bent naar de kosten en de mogelijkheden.

Waylon

De muziek van Waylon is sterk geïnspireerd op het Motown Label en Waylon Jennings. De country-invloeden zijn zeker op te merken tijdens zijn krachtige liveoptredens. Het mooie is dat je dit ook op jouw feest kunt ervaren. Als je Waylon wilt boeken voor je evenement, helpen wij je graag. Sinds zijn hit ‘Wicked way’ in 2009 is Waylon niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Het was al snel duidelijk dat Waylon geen eendagsvlieg is. Hij blijft komen met nieuw materiaal, is regelmatig te zien op TV en nam twee keer deel aan het songfestival.

Waylon boeken bedrijfsfeest

Als je een bedrijfsfeest op de planning hebt staan en je gasten graag wilt verblijden met een artiest, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je namelijk Waylon boeken. Hoe mooi is het om je collega’s te verrassen met een bekende artiest? Waylon weet hoe hij een show naar een hoger niveau moet tillen en het publiek in beweging moet krijgen. Het is dan ook niet voor niets dat hij meerdere uitverkochte tours op zijn naam heeft staan en een tweede plek op het songfestival heeft bemachtigd. Je collega’s zullen dit niet zo snel vergeten.

Waylon boeken voor trouwerij

Waylon is als artiest het gehele jaar beschikbaar, zowel voor openbare als besloten optredens. Hij heeft op de grootste podia gestaan, maar treedt ook graag op bij bruiloften. Mocht je dus een bruiloft aan het organiseren zijn, dan is dit je kans. Wanneer je Waylon boekt voor je bruiloft, zullen je gasten zeker onder de indruk zijn. Zonder een leuk optreden is een trouwerij niet compleet. Dit is iets wat mensen verwachten wanneer ze naar een bruiloftsfeest gaan. Maar door Waylon te boeken, zul je deze verwachtingen zeker overtreffen.

ARTIST INTELLIGENCE

AMBITIEUS

De lat ligt bij ons hoog, wij streven ernaar alles te kunnen wat bevorderlijk is voor de carrière van onze artiesten.

CREATIEF

De enige manier om op te vallen is door creatief te zijn. Nieuwe manieren bedenken om meer gedaan te krijgen met dezelfde inspanning. Wanneer je gezien wilt worden moet je durven anders te zijn.

FLEXIBEL

Ons team is uniek en divers. Iedereen binnen Artist Intelligence heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij streven ernaar beter te zijn dan de rest en dat vergt flexibiliteit in het vinden van oplossingen.

LOYALITEIT

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan artiesten, samen wordt er gebouwd aan een langdurige samenwerking.

Waylon huren

Als je Waylon wilt boeken voor jouw evenement, regel wij dat graag voor je. We verzorgen boekingen voor scherpe prijzen. Als je wilt weten wat de kosten precies bedragen, vragen we je om contact met ons op te nemen. Het is goed om te weten dat we flexibel en transparant te werk gaan. Wanneer je bij ons dus een boeking doet, weet je altijd waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat je je gasten kunt verblijden met een uniek optreden.

STUUR ONS EEN EMAIL

CONNECT MET ONS OP LINKEDIN

VOLG ONS OP TWITTER

LIKE ONS OP FACEBOOK

NEEM CONTACT OP MET AI

Wij gebruiken onze ervaringen, talenten en kennis om onze artiesten de meest uitgebreide begeleiding te bieden

Adres: Zon en Maanstraat 8

Telefoon Sjonn: +31 (0)6 11 53 79 83

Telefoon Joffrie: +31 (0)6 11 52 46 29

Email: info@artistintelligence.nl

Waylon boeken? Neem contact op

Organiseer je een evenement en wil je een blijvende indruk bij je gasten achterlaten? Dan kun je bij ons Waylon boeken. Artist Intelligence regelt het voor je. Waylon verzorgt graag een mooi optreden tijdens je evenement. Ook als het om een besloten evenement gaat, kun je ons benaderen voor een optreden van Waylon. Laat het ons gerust weten als je een vraag hebt, we helpen je graag. Doe vandaag nog een boeking en verras je gasten met een uniek optreden van Waylon op je festival.