Waylon op je festival

Wil je Waylon graag op je festival of een ander evenement zien verschijnen? Dat kan door een boeking te doen bij Artist Intelligence. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en neem direct contact met ons op. Deze artiest is beschikbaar voor zowel besloten als openbare evenementen. Wil je zeker zijn van een evenement om nooit meer te vergeten? Dan is dit de perfecte keuze! Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat de kosten en mogelijkheden zijn, informeren we je graag.

Waylon-festival

Een boeking doen voor een festival

Als je een festival organiseert, wil je er natuurlijk alles aan doen om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Je gasten hebben een bepaalde verwachting en die hoop je natuurlijk te overtreffen. De beste manier om dat te doen is door een unieke artiest als Waylon op je festival te laten optreden. Zo ben je namelijk verzekerd van een spetterende performance. Met de vele uitverkochte tours en grote hits die hij op zijn naam heeft staan, is dat voor hem geen enkel probleem. Hij weet iedere zaal in beweging te krijgen. Door deze artiest op je festival te laten spelen, laat je een blijvende indruk achter bij je gasten.

Een spetterend country-optreden

Als je Waylon op je festival wilt laten spelen, kun je altijd contact met ons opnemen. Op deze manier zorg je ervoor dat je gasten deze ervaring nooit meer vergeten en til je jouw evenement naar een hoger niveau. Hij dankt zijn populariteit onder meer aan de country-invloeden die hij in zijn muziek heeft verwerkt. Deze artiest is dan ook sterk geïnspireerd door het Motown label en zijn grote held Jennings. Het mooie is dat hij niet alleen optredens
verzorgt op grote podia zoals Ahoy Rotterdam, maar ook voor kleinere evenementen en festivals beschikbaar is. Maak hier vooral gebruik van. Bovendien kun je deze artiest het hele jaar door boeken.

Waylon-festival

Openbare en besloten evenementen

Je kunt Waylon boeken voor zowel openbare als besloten evenementen. Als je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest op de planning hebt staan, is dit je kans om je collega’s op een unieke manier te verrassen. Zeker als er belangrijke klanten op het feest aanwezig zullen zijn, is het een aanrader om een grote artiest als deze te laten optreden. Hij staat bekend om zijn krachtige live-optredens. Het is niet voor niets dat hij twee keer heeft deelgenomen aan het songfestival, te zien is op diverse festivals en regelmatig op TV verschijnt.

ARTIST INTELLIGENCE

AMBITIEUS

De lat ligt bij ons hoog, wij streven ernaar alles te kunnen wat bevorderlijk is voor de carrière van onze artiesten.

CREATIEF

De enige manier om op te vallen is door creatief te zijn. Nieuwe manieren bedenken om meer gedaan te krijgen met dezelfde inspanning. Wanneer je gezien wilt worden moet je durven anders te zijn.

FLEXIBEL

Ons team is uniek en divers. Iedereen binnen Artist Intelligence heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij streven ernaar beter te zijn dan de rest en dat vergt flexibiliteit in het vinden van oplossingen.

LOYALITEIT

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan artiesten, samen wordt er gebouwd aan een langdurige samenwerking.

Waylon op jouw festival

Als je Waylon op jouw festival wilt laten spelen, helpen we je graag. Het is goed om te weten dat we voor onze boekingen scherpe prijzen hanteren. Om te weten wat je precies qua kostenplaatje kunt verwachten, vragen we je om contact met ons op te nemen. Dankzij onze flexibiliteit en transparante communicatie weet je altijd waar je aan toe bent. Naast het boeken van deze artiest, zijn er ook verschillende andere mogelijkheden. We kunnen je namelijk ook als influencer agency van dienst zijn. Laat het vooral weten als je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement.

STUUR ONS EEN EMAIL

CONNECT MET ONS OP LINKEDIN

VOLG ONS OP TWITTER

LIKE ONS OP FACEBOOK

NEEM CONTACT OP MET AI

Wij gebruiken onze ervaringen, talenten en kennis om onze artiesten de meest uitgebreide begeleiding te bieden

Adres: Zon en Maanstraat 8

Telefoon Sjonn: +31 (0)6 11 53 79 83

Telefoon Joffrie: +31 (0)6 11 52 46 29

Email: info@artistintelligence.nl

Neem contact met ons op

Wil je Waylon op jouw festival een optreden laten verzorgen? Dan staat je gasten heel wat te wachten! Neem vandaag nog contact op met Artist Intelligence en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Als het gaat om krachtige liveoptredens, is dit de artiest die je moet hebben. Of je nu een festival, trouwerij of bedrijfsfeest organiseert, een optreden van deze artiest is een unieke toevoeging. Voor vragen over onze service staan we je graag te woord!